Vastuullista laatua läheltä

DeliPlate ®

DeliPlate on 100 % suomalainen palvelu, joka kokoaa tarjolle kotimaisten Tuottajien laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita. Palvelukokonaisuuden ytimessä on suoramyyntikanava Tuottajien ja heidän Asiakkaidensa väliseen kaupankäyntiin. Kokonaisuus sisältää myös kattavan logistiikkaratkaisun Tuottajille varastoinnista keräilyyn ja kuljetuksiin. Logistiikka hoidetaan alusta loppuun kaikissa lämpötiloissa, lämpötilasäädellyillä ja tehokkailla ratkaisuilla koko Suomeen!

Suoramyyntikanava tarjoaa kasvavan valikoiman ja mahdollistaa helpon ostamisen niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Yritysasiakkaille toimintamalli mahdollistaa useita merkittäviä hyötyjä Tuottajien tilaus-toimitusprosessiin.

Lue lisää UKK-sivulta:

Toimintamme periaatteita:

  • Nostetaan esiin upeita kotimaisia Tuottajia ja mahdollistetaan Tuottajien ja heidän Asiakkaidensa tilaus-toimitusprosessin nostaminen uudelle tasolle
  • DeliPlate-Tuottajiksi hyväksymme vain toimijoita, jotka sitoutuvat sopimuksemme mukaiseen laadukkaaseen toimintaan hyvien tapojen mukaisesti
  • Emme kuitenkaan vaikuta hinnoitteluun tai kaupankäyntiin vaan ne ovat aina Tuottajan ja Asiakkaan välisiä asioita
  • Asiakkaana sinulla on aina mahdollisuus antaa palautetta tuotteista ja Tuottajista

Näin toimimalla haluamme taata, että käyttäessäsi DeliPlate-palvelua, tiedät mitä saat, toiminta on laadukasta ja samalla tuet toiminnallasi vastuullista kotimaista yrittäjyyttä.

Kehitämme palvelua ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Jos toivomaasi tuotetta, palvelua tai Tuottajaa ei vielä löydy DeliPlatesta, ole rohkeasti yhteydessä ja vinkkaa meille tai mahdolliselle Tuottajalle olemaan meihin yhteydessä: info@deliplate.fi. Haluaisitko yrityksesi tuotteet tai palvelut myyntiin? Lue lisää Tuottajaksi-sivulta!

Kiitos, että tuet suomalaista laatua ja yrittäjyyttä!

“Rakkaudesta lajiin”

DeliPlate-konseptin takana on suomalainen yritys LogApp Oy. Yrittäjä Jouni Halkosaarella on pitkä kokemus erityisesti elintarvikelogistiikasta sekä tietojärjestelmien, sähköisten palveluiden ja prosessien kehittämisestä.

DeliPlate on ollut suunnitelmissa ja työpöydällä jo pitkään ja vihdoin asiat on saatu siihen malliin, että palvelu on päästy julkistamaan! DeliPlate-konseptin kanssa edetään palvelua jatkuvasti kehittäen yhdessä Tuottajien, Yhteistyökumppaneiden ja Asiakkaiden kanssa. DeliPlatessa pääsen toteuttamaan erittäin mielenkiintoista ja haastavaa kokonaisuutta, jossa monet omat kiinnostuksen kohteet kohtaavat. Voisi ehkä sanoa, että DeliPlate syntyi ja kehittyy rakkaudesta lajiin! Pysykää kuulolla verkkokaupassa ja some-kanavissa. Tervetuloa mukaan niin Tuottajat ja Asiakkaat kuin Yhteistyökumppanitkin DeliPlaten matkaan!

-JouniH-

DeliPlate
Logo
Ostoskori