Vastuullista laatua läheltä

DeliPlate

DeliPlate kokoaa tarjolle kotimaisten Tuottajien laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita. Verkkokauppa tarjoaa kasvavan valikoiman ja mahdollistaa helpon ostamisen niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Toimintamme periaatteita:

  • Nostetaan esiin upeita kotimaisia Tuottajia
  • DeliPlate-Tuottajiksi hyväksymme vain toimijoita, jotka sitoutuvat sopimuksemme mukaiseen laadukkaaseen toimintaan hyvien tapojen mukaisesti
  • Asiakkaana sinulla on aina mahdollisuus antaa palautetta tuotteista ja Tuottajista

Näin toimimalla haluamme taata, että aina ostaessasi DeliPlatesta, tiedät varmasti mitä saat ja samalla tuet toiminnallasi vastuullista kotimaista yrittäjyyttä.

Laajennamme valikoimaa jatkuvasti. Jos etsimääsi / toivomaasi tuotetta, palvelua tai Tuottajaa ei vielä löydy DeliPlatesta, ole rohkeasti yhteydessä ja vinkkaa meille tai mahdolliselle Tuottajalle olemaan meihin yhteydessä: info@deliplate.fi. Haluaisitko yrityksesi tuotteet tai palvelut myyntiin? Lue lisää Tuottajaksi-sivulta!

Kiitos, että tuet suomalaista laatua ja yrittäjyyttä!

“Rakkaudesta lajiin”

DeliPlate-konseptin takana on täysin suomalainen yritys LogApp Oy. Yrittäjä Jouni Halkosaarella on pitkä kokemus erityisesti elintarvikelogistiikasta sekä tietojärjestelmien, sähköisten palveluiden ja prosessien kehittämisestä.

DeliPlate on ollut suunnitelmissa ja työpöydällä jo pitkään ja vihdoin asiat on saatu siihen malliin, että palvelu päästään julkistamaan! DeliPlate-konseptin kanssa edetään palvelua jatkuvasti kehittäen yhdessä Tuottajien, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Verkkokaupalla aloitetaan, mutta suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi ja laajentamiseksi on jo pitkälle valmisteltuna. DeliPlatessa pääsen toteuttamaan erittäin mielenkiintoista ja haastavaa kokonaisuutta, jossa monet omat kiinnostuksen kohteet kohtaavat. Voisi ehkä sanoa, että DeliPlate syntyi ja kehittyy rakkaudesta lajiin! Pysykää kuulolla verkkokaupassa ja some-kanavissa. Tervetuloa mukaan niin Tuottajat ja Asiakkaat kuin Yhteistyökumppanitkin DeliPlaten matkaan!

-JouniH-

DeliPlate
Logo
Ostoskori